PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lokale lag og organisasjoner

Løvstakksiden har et rikt organisasjonsliv. Her er et utvalg av de mest sentrale aktørerne i vårt nærmiljø. Mange har egne Facebooksider. Vi anbefaler å like sidene for å bli kontinuerlig oppdatert på alle aktiviteter og arrangement i området vårt.

Ny Krohnborg IL
Vårt lokale idrettslag har mange gode aktiviteter hele uken hele året for store og små. Lik på Facebook og bli godt oppdatert på ukens aktiviteter.

Løvstakkens Jægerkorps
Vårt lokale buekorps, som også har jenter i korpset! Her er plass til flere slagere. Les mer på nettsiden og på Facebooksiden.

Bærekraftige Liv Løvstakken
Ble satt i gang av en håndfull engasjerte beboere våren/sommeren 2013.  Her er det spennende prosjekter på gang i vårt nærmiljø med felleshage ved "tennisen" samt kurs, filmkvelder og andre aktiviteter i "Lokalt" Rogagaten 26. 

Filosofiskolen  
Filosofiskolen er et samarbeidsprosjekt med Løvstakken Frivilligsentral. Har egen Facebookside.

Bergenhus og Årstad kulturkontor
Kulturkontoret er en sentral aktør på Løvstakksiden. De organiserer mange flotte tilbud på Ny Krohborg kultursenter, også i tett samarbeid med FAU på Ny Krohnborg Skole. Lik Facebooksiden deres for fortløpende oppdateringer på aktiviteter gjennom året.

Puddefjorden Kajakklubb
Puddefjorden kajakklubb holder til i Møllendalsveien 12 hos Neptun Motorbåtforening. Klubben driver allsidig med flere padlegrener og regelmessig aktivitet innen havpadling, kajakkpolo og konkurransepadling (flattvann) på Store Lungegården, Puddefjorden og byfjorden. De har også regelmessige turer i skjærgården rundt bergen og holder kurs for både ungdom og voksne. Klubben tar inn nye medlemmer kontinuerlig og tilbyr gratis utlån av utstyr på fellesaktiviteter.  

Al-Madina internasjonale kvinnegruppe
Al-Madina internasjonale kvinnegruppe er en frivillig kvinneorganisasjon som holder til på Ny-Krohnborg kultursenter og tilbyr aktiviteter som zumba, yoga, sykurs, språkkafé mm.