Har du lyst å være med på Turboklubb på Løvstakksiden?

Liker du å være mye ute sammen med barna? Trives du med å lage mat på bål? Bli med på Turboklubben på Løvstakksiden!

Aldersgruppe: 5 til 10 år

Turboklubben Løvstakksiden er en friluftsklubb for barn fra fem til ti år. Vi treffes i Løvstien to tordager i måneden kl. 17:30–19:00. Målet er å lære barn enkel og naturvennlig friluftsliv ved å være ute sammen; leke, oppleve, undre, utforske og lære om naturen.

Turboklubben er gratis. En trenger ikke være medlem for å være med de første gangene. 

Hvis dere vil være med jevnlig skal barna være medlem av Barnas Turlag. Det koster 140 kr pr år for barn å være medlem i turlaget (dekkes av aktivitetskortet). Alle barna må ha med seg en voksen. Den som følger trenger ikke være medlem.

Vi annonserer treff en uke på forhånd, og legger ut arrangementspåmelding på facebook (https://www.facebook.com/groups/268759864895245) en uke før med utfyllende info om turen.

Det er ingen hemmelighet at vi arrangerer turer for barn som er i samme alder som våre egne. For å utvide tilbudet, trenger vi flere frivillige turledere. Ta kontakt med Silje på sbhauk@gmail.com dersom du ønsker mer informasjon. 

Gleder oss til å møte dere på tur!

Turboklubben på Løvstakksiden er et samarbeid mellom Barnas Turlag og Løvstakken Frivilligsentral.

Flere aktiviteter

"Sykling uten alder" på Løvstakksiden

Vi ser etter sykkelpiloter til å ta med eldre ute på sykkeltur. Mange eldre blir sittende mye inne av forskjellige årsaker. Vi trenger sykelister som kan tenke seg å ta dem med på turer til parker og byrom. Vi har en sykkeltaxi som har el-motor.

Besøksvenn

Vil du være besøksvenn? Som besøksvenn kommer du i kontakt med personer som av ulike grunner ønsker noen å være sammen med. Som besøksvenn velger du og den som får besøk selv hva dere skal gjøre sammen, om dere vil gå tur, handle, trimme, spille brettspill eller bare møtes for ein kopp kaffe.

Digital Datahjelp

Gratis digital rådgivning :) Få hjelp med dine data på nettbrett, smarttelefon og datamaskin. Vi hjelper deg med dine digitale ferdigheter slik som bruk av offentlige tjenester på nett, publisere på sosiale media osv.

Dugnadsgjeng på Løvstakken

Dugnadsgjengen på Løvstakken jobber for å rydde stier og tilrettelegge turområder i nærområdet. Dugnadene avholdes to ganger i måneden. Vi er på jakt etter flere medlemmer, så om du er interessert er du hjertelig velkommen. Påmelding skjer ved å sende mail til post@lovstakken.frivilligsentral.no

Handlehjelp

Vi ønsker å tilby handlehjelp til personer som er i risikogruppen for Covid 19 og som har utfordringer med å gå på butikken, eller å få tak i noen som kan handle for seg. Vi ser etter både frivillige handlehjelpere og personer som har behov for tilbudet. Det er en fordel om begge parter har vipps, men vi ser på muligheter for andre løsninger også.

2023 © Løvstakken frivilligsentral