Kodefritidsordning 5.-7.trinn

Kodefritidsordning 5.-7.trinn

I samarbeid med Bergen Offentlige Bibliotek og elever fra IKT-linjen ved Amalie Skram videregående skole. har vi fra oktober 2022 tilbud om en kodefritidsordning (KFO) 
Vi tilbyr en uformell setting for elevene, hvor vi koder i Scratch, MicroBit, Sphero, App Inventor eller det vi synes er gøy!
Nivået legges slik at alle skal kunne delta, vi jobber i visuelle programmer som
er lette å lære. En frivillig og elevene fra Amalie Skram er til stede på Ny Krohnborg Fellesbibliotek tirsdager mellom kl. 15:30-16:50.
Deltakere trenger ikke ha egen datamaskin.
Vi har plass til 12 deltakere. 

For påmelding og mer informasjon, kontakt: post@lovstakken. frivilligsentral.no 

Flere aktiviteter

"Sykling uten alder" på Løvstakksiden

Vi ser etter sykkelpiloter til å ta med eldre ute på sykkeltur. Mange eldre blir sittende mye inne av forskjellige årsaker. Vi trenger sykelister som kan tenke seg å ta dem med på turer til parker og byrom. Vi har en sykkeltaxi som har el-motor.

Besøksvenn

Vil du være besøksvenn? Som besøksvenn kommer du i kontakt med personer som av ulike grunner ønsker noen å være sammen med. Som besøksvenn velger du og den som får besøk selv hva dere skal gjøre sammen, om dere vil gå tur, handle, trimme, spille brettspill eller bare møtes for ein kopp kaffe.

Digital Datahjelp

Gratis digital rådgivning :) Få hjelp med dine data på nettbrett, smarttelefon og datamaskin. Vi hjelper deg med dine digitale ferdigheter slik som bruk av offentlige tjenester på nett, publisere på sosiale media osv.

Dugnadsgjeng på Løvstakken

Dugnadsgjengen på Løvstakken jobber for å rydde stier og tilrettelegge turområder i nærområdet. Dugnadene avholdes to ganger i måneden. Vi er på jakt etter flere medlemmer, så om du er interessert er du hjertelig velkommen. Påmelding skjer ved å sende mail til post@lovstakken.frivilligsentral.no

Handlehjelp

Vi ønsker å tilby handlehjelp til personer som er i risikogruppen for Covid 19 og som har utfordringer med å gå på butikken, eller å få tak i noen som kan handle for seg. Vi ser etter både frivillige handlehjelpere og personer som har behov for tilbudet. Det er en fordel om begge parter har vipps, men vi ser på muligheter for andre løsninger også.

2023 © Løvstakken frivilligsentral