Løvstakken Filmklubb

Løvstakken Frivilligsentral i samarbeid med Bærekraftige liv Løvstakken har opprettet egen filmklubb på Ny Krohnborg kultursenter. Filmklubben viser film månedlig gjennom store deler av året.

Løvstakken Frivilligsentral er svært glade for lokale ildsjeler som ønsker å bidra til å skape mer liv i kultursalen på Ny Krohnborg kultursenter.

Eivind Dale, leder den gryende Løvstakken Filmklubb. Filmklubben ønsker å vise månedlige filmer i kultursalen. Her vil de vise familiefilmer og ulike temafilmer.

Er du filminteressert?
Bli med i arbeidsgruppen til Løvstakken Filmklubb. De setter opp program, planlegger og gjennomfører filmframvisningene på Ny Krohnborg kultursenter. 

Velkommen på oppstartsmøte for våren 2015:
28.januar kl 19.00 i Kulturverkstedet på Ny-Krohnborg

Spørsmål?
Ta kontakt med Eivind Dale; eivindale@hotmail.com 
eller post@lovstakken.frivilligsentral.no


Lik gjerne Løvstakken Filmklubb på Facebook.


Flere aktiviteter

Dugnadsgjeng på Løvstakken

Dugnadsgjengen på Løvstakken jobber for å rydde stier og tilrettelegge turområder i nærområdet. Dugnadene avholdes en gang i måneden. Vi er på jakt etter flere medlemmer, så om du er interessert er du hjertelig velkommen. Påmelding skjer ved å sende mail til post@lovstakken.frivilligsentral.no

Familiebibliotek

Familiebiblioteket er åpent en gang i måneden og er et sted hvor hele bydelens befolkning kan låne bøker, spille spill, bruke pc, ta en kopp kaffe, leke i lekekrok og sosialisere. Oppdatering på åpningstider finner du på facebooksiden vår. Sted: Ny-Krohnborg kultursenter. Velkommen!

Leksehjelp for 2-3 trinn

Vi har leksehjelp fra oktober til desember og fra februar til juni, for elever i 2 og 3 klasse på Ny-Krohnborg skole. Leksehjelpen varer fra 14:30-15:30 og påmelding skjer gjennom kontaktlærer. Velkommen!

Nabolagskafe

Annenhver onsdag i skolesemesteret inviterer Løvstakken Frivilligsentral til Nabolagskafe i kantinen på Ny Krohborg kultursenter. Her selges middag til 50 kr, samt kaffe og dessert. Vi prøver også alltid å ha et vegetariansk alternativ. Åpningstid 16:30-18:00. Sted: Ny-Krohnborg kultursenter. Velkommen!

Norskkurs for voksne

På tirsdager og torsdager, kl 09:00-12:00 holder vi norskkurs for voksne på Ny-Krohnborg senter. Torsdager er forbeholdt nybegynnere, mens tirsdager er for mer viderekommende. Påmelding til kurset skjer i starten av semesteret. Kurset er et samarbeid med Løvstakken Frivilligsentral, Løvstakksiden Menighet og Organisasjonen Gode Nabolag.

2019 © Løvstakken frivilligsentral