Nabolagskafe

Annenhver onsdag i skolesemesteret inviterer Løvstakken Frivilligsentral til Nabolagskafe i kantinen på Ny Krohborg kultursenter. Her selges middag til 50 kr, samt kaffe og dessert. Vi prøver også alltid å ha et vegetariansk alternativ. Åpningstid 16:30-18:00. Sted: Ny-Krohnborg kultursenter. Velkommen!

Nabolagskafeen er et tilbud til alle våre beboere på Løvstakksiden.

Vi serverer sunn hjemmelaget middag annenhver torsdag  fra kl 16.30-18.30 til en rimelig penge i kantinen på Ny Krohnborg kultursenter.

Middag voksen: 50kr per person
Middag barn: 25kr per person

Kaffe: 5kr
Kake/kaffemat: 10kr


Har du erfaring fra matlaging på storkjøkken? Vi trenger flere frivillige til å hjelpe til på Nabolagskafeen. Både til selve matlaginga, men også til å praktisk gjennomføre middagen. Servering, rydding, vasking og holde orden i kantinen.

Kom gjerne innom oss for nærmere avtale!

Kontakt oss gjerne: post@lovstakken.frivilligsentral.no

Velkommen til oss!


Flere aktiviteter

Dugnadsgjeng på Løvstakken

Dugnadsgjengen på Løvstakken jobber for å rydde stier og tilrettelegge turområder i nærområdet. Dugnadene avholdes en gang i måneden. Vi er på jakt etter flere medlemmer, så om du er interessert er du hjertelig velkommen. Påmelding skjer ved å sende mail til post@lovstakken.frivilligsentral.no

Familiebibliotek

Familiebiblioteket er åpent en gang i måneden og er et sted hvor hele bydelens befolkning kan låne bøker, spille spill, bruke pc, ta en kopp kaffe, leke i lekekrok og sosialisere. Oppdatering på åpningstider finner du på facebooksiden vår. Sted: Ny-Krohnborg kultursenter. Velkommen!

Leksehjelp for 2-3 trinn

Vi har leksehjelp fra oktober til desember og fra februar til juni, for elever i 2 og 3 klasse på Ny-Krohnborg skole. Leksehjelpen varer fra 14:30-15:30 og påmelding skjer gjennom kontaktlærer. Velkommen!

Løvstakken Filmklubb

Løvstakken Frivilligsentral i samarbeid med Bærekraftige liv Løvstakken har opprettet egen filmklubb på Ny Krohnborg kultursenter. Filmklubben viser film månedlig gjennom store deler av året.

Norskkurs for voksne

På tirsdager og torsdager, kl 09:00-12:00 holder vi norskkurs for voksne på Ny-Krohnborg senter. Torsdager er forbeholdt nybegynnere, mens tirsdager er for mer viderekommende. Påmelding til kurset skjer i starten av semesteret. Kurset er et samarbeid med Løvstakken Frivilligsentral, Løvstakksiden Menighet og Organisasjonen Gode Nabolag.

2019 © Løvstakken frivilligsentral