Norskkurs for voksne (Avlyst)

På tirsdager og torsdager, kl 09:00-12:00 holder vi norskkurs for voksne på Ny-Krohnborg senter. Torsdager er forbeholdt nybegynnere, mens tirsdager er for mer viderekommende. Påmelding til kurset skjer i starten av semesteret. Kurset er et samarbeid med Løvstakken Frivilligsentral, Løvstakksiden Menighet.

NORSKKURS  
FOR VOKSNE PÅ
NY KROHNBORG


Kurset blir på trinn 2: Grunnleggende norsk, for de med A1 grunnlag.
Har du spørsmål, send epost til post@lovstakken.frivilligsentral.no eller
sms til 90 80 14 63.

Kostnad for kurset:
•    Kursavgift: kr. 500,-

Books are not included.


NORWEGIAN LANGUAGE COURSE
–ADULTS-

It will be a level 1 course: Basic Norwegian for people with A1 classes.
 If you have questions about the course, send email to: post@lovstakken.frivilligsentral.no or sms to 90 80 14 63.
The cost of the course will be:
•    Tuition fee: kr. 500,-

Books are not included.


Flere aktiviteter

Dugnadsgjeng på Løvstakken

Dugnadsgjengen på Løvstakken jobber for å rydde stier og tilrettelegge turområder i nærområdet. Dugnadene avholdes en gang i måneden. Vi er på jakt etter flere medlemmer, så om du er interessert er du hjertelig velkommen. Påmelding skjer ved å sende mail til post@lovstakken.frivilligsentral.no

Familiebibliotek

Familiebiblioteket er åpent en gang i måneden og er et sted hvor hele bydelens befolkning kan låne bøker, spille spill, bruke pc, ta en kopp kaffe, leke i lekekrok og sosialisere. Oppdatering på åpningstider finner du på facebooksiden vår. Sted: Ny-Krohnborg kultursenter. Velkommen!

Handlehjelp

Vi ønsker å tilby handlehjelp til personer som er i risikogruppen for Covid 19 og som har utfordringer med å gå på butikken, eller å få tak i noen som kan handle for seg. Vi ser etter både frivillige handlehjelpere og personer som har behov for tilbudet. Det er en fordel om begge parter har vipps, men vi ser på muligheter for andre løsninger også.

Leksehjelp for 2-4 trinn

Vi har leksehjelp fra oktober til desember og fra februar til juni, for elever i 2, 3 og 4 klasse på Ny-Krohnborg skole. Leksehjelpen varer fra 14:30-15:30 og påmelding skjer gjennom kontaktlærer. Velkommen!

Nabolagskafe

Annenhver onsdag i skolesemesteret inviterer Løvstakken Frivilligsentral til Nabolagskafe i kantinen på Ny Krohborg kultursenter. Her selges middag til 50 kr, samt kaffe og dessert. Vi prøver også alltid å ha et vegetariansk alternativ. Åpningstid 16:30-18:00. Sted: Ny-Krohnborg kultursenter. Velkommen!

2021 © Løvstakken frivilligsentral