Språkkafè

Språkafè har vi annenhver torsdag i skolesemesteret fra kl 17:30-19:00 på Ny-Krohnborg senteret. Oppstart 12. november 2020. Kafèen er et åpent tilbud for alle som vil praktisere og forbedre norsk muntlig. Velkommen!

Aldersgruppe: For alle

Velkommen til språk-kafe annenhver torsdag fra kl 17.30-19.00 på Ny-Krohnborg Senter, Rogagaten 9, 5055 BERGEN. Oppstart 12. november 2020.

Språkkafeen er for deg som lærer norsk og ønsker å snakke norske med andre.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Welcome to our language cafè, every other Thursday 17:30-19:00 at Ny-Krohnborg senteret, Rogagaten 9. Start Thursday 12th of November 2020.

The cafè is a place for you who'd like to practice your Norwegian. 

Flere aktiviteter

Dugnadsgjeng på Løvstakken

Dugnadsgjengen på Løvstakken jobber for å rydde stier og tilrettelegge turområder i nærområdet. Dugnadene avholdes en gang i måneden. Vi er på jakt etter flere medlemmer, så om du er interessert er du hjertelig velkommen. Påmelding skjer ved å sende mail til post@lovstakken.frivilligsentral.no

Familiebibliotek

Familiebiblioteket er åpent en gang i måneden og er et sted hvor hele bydelens befolkning kan låne bøker, spille spill, bruke pc, ta en kopp kaffe, leke i lekekrok og sosialisere. Oppdatering på åpningstider finner du på facebooksiden vår. Sted: Ny-Krohnborg kultursenter. Velkommen!

Handlehjelp

Vi ønsker å tilby handlehjelp til personer som er i risikogruppen for Covid 19 og som har utfordringer med å gå på butikken, eller å få tak i noen som kan handle for seg. Vi ser etter både frivillige handlehjelpere og personer som har behov for tilbudet. Det er en fordel om begge parter har vipps, men vi ser på muligheter for andre løsninger også.

Leksehjelp for 2-4 trinn

Vi har leksehjelp fra oktober til desember og fra februar til juni, for elever i 2, 3 og 4 klasse på Ny-Krohnborg skole. Leksehjelpen varer fra 14:30-15:30 og påmelding skjer gjennom kontaktlærer. Velkommen!

Nabolagskafe

Annenhver onsdag i skolesemesteret inviterer Løvstakken Frivilligsentral til Nabolagskafe i kantinen på Ny Krohborg kultursenter. Her selges middag til 50 kr, samt kaffe og dessert. Vi prøver også alltid å ha et vegetariansk alternativ. Åpningstid 16:30-18:00. Sted: Ny-Krohnborg kultursenter. Velkommen!

2021 © Løvstakken frivilligsentral