Løvstakken Frivilligsentral

Velkommen til Løvstakken Frivilligsentral

20160918_133139

Velkommen til Løvstakken Frivilligsentral!

Løvstakken Frivilligsentral ønsker å bidra til å samordne den frivillige innsatsen som privatpersoner og frivillige organisasjoner i kommunen utfører, og dermed styrke og fremme det frivillige arbeidet.

Vi ønsker å være et kontaktsenter for alle som ønsker å delta i frivillig arbeid og aktiviteter uansett alder, kjønn, økonomisk status, etnisk tilhørighet og religion.

Frivilligsentralen er kort sagt en møteplass som formidler kontakt mellom mennesker i lokalmiljøet - noen trenger hjelp og andre ønsker å hjelpe.

Frivilligsentralen er et sted hvor gleden over å bruke deg selv er den betalingen du får.

Det er kun fantasien som setter grenser for hva som kan gjøres Frivillig.

Flere dokumenter

Lokale lag og organisasjoner

Om Løvstakken Frivilligsentral

Velkommen til Løvstakken Frivilligsentral. Løvstakken Frivilligsentral ønsker å bidra til å samordne den frivillige innsatsen som privatpersoner og frivillige organisasjoner i kommunen utfører, og dermed styrke og fremme det frivillige arbeidet. Vi ønsker å være et kontaktsenter for alle som ønsker å delta i frivillig arbeid og aktiviteter uansett alder, kjønn, økonomisk status, etnisk tilhørighet og religion. Frivilligsentralen er kort sagt en møteplass som formidler kontakt mellom mennesker i lokalmiljøet - noen trenger hjelp og andre ønsker å hjelpe. Frivilligsentralen er et sted hvor gleden over å bruke deg selv er den betalingen du får. Det er kun fantasien som setter grenser for hva som kan gjøres Frivillig. Vi samarbeider allerede med flere aktører og organisasjoner på Løvstakksiden og gleder oss til å bli enda bedre kjent i nærmiljøet! Vi har lokaler i kulturhuset på Ny Krohnborg. Kom gjerne innom! Foreløpig er vi i etableringsfasen hvor vi navigerer rundt for å bli kjent med hva som rører seg på Løvstakksiden og rundt Kulturhuset på Ny Krohnborg. Nettsiden vil bli kontinuerlig oppdatert. Vil du bruke litt av din tid sammen med andre? Vil du treffe nye mennesker? Vil du være med å sette dine og andres idéer ut i livet? Kontakt oss gjerne. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Bli frivillig

Vi ønsker flere frivillige ved sentralen og her kan du melde din interesse.

Taushetserklæring

Personer som tar oppdrag for frivilligsentralen må ha akseptert taushetserklæring.

2021 © Løvstakken frivilligsentral