Språkkafé / Language Café

Språkafé et åpent tilbud for alle som vil praktisere og forbedre norsk muntlig. Språkkafeen holdes hver tirsdag fra kl. 17:00 på Ny Krohnborg Kultursenter. Velkommen! :)

Aldersgruppe: For alle

Velkommen til språkkafe  på Ny-Krohnborg Senter, Rogagaten 9, 5055 BERGEN, Språkkafeen holdes hver tirsdag fra kl. 17:00.

Språkkafeen er for deg som lærer norsk og ønsker å snakke norske med andre.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Welcome to our Language cafè,  at Ny-Krohnborg senteret, Rogagaten 9, on Tuesdays from 17:00.

The café is a place for you who'd like to practice your Norwegian. :)

Flere aktiviteter

"Sykling uten alder" på Løvstakksiden

Vi ser etter sykkelpiloter til å ta med eldre ute på sykkeltur. Mange eldre blir sittende mye inne av forskjellige årsaker. Vi trenger sykelister som kan tenke seg å ta dem med på turer til parker og byrom. Vi har en sykkeltaxi som har el-motor.

Besøksvenn

Vil du være besøksvenn? Som besøksvenn kommer du i kontakt med personer som av ulike grunner ønsker noen å være sammen med. Som besøksvenn velger du og den som får besøk selv hva dere skal gjøre sammen, om dere vil gå tur, handle, trimme, spille brettspill eller bare møtes for ein kopp kaffe.

Digital Datahjelp

Gratis digital rådgivning :) Få hjelp med dine data på nettbrett, smarttelefon og datamaskin. Vi hjelper deg med dine digitale ferdigheter slik som bruk av offentlige tjenester på nett, publisere på sosiale media osv.

Dugnadsgjeng på Løvstakken

Dugnadsgjengen på Løvstakken jobber for å rydde stier og tilrettelegge turområder i nærområdet. Dugnadene avholdes to ganger i måneden. Vi er på jakt etter flere medlemmer, så om du er interessert er du hjertelig velkommen. Påmelding skjer ved å sende mail til post@lovstakken.frivilligsentral.no

Handlehjelp

Vi ønsker å tilby handlehjelp til personer som er i risikogruppen for Covid 19 og som har utfordringer med å gå på butikken, eller å få tak i noen som kan handle for seg. Vi ser etter både frivillige handlehjelpere og personer som har behov for tilbudet. Det er en fordel om begge parter har vipps, men vi ser på muligheter for andre løsninger også.

2023 © Løvstakken frivilligsentral