Nabolagskafé

En onsdag ettermiddag i måneden inviterer Løvstakken Frivilligsentral til Nabolagskafe i kantinen på Ny Krohnborg kultursenter. Her selges middag til 50 kr, samt kaffe og dessert. Vi prøver også alltid å ha et vegetarisk alternativ. Sted: Ny-Krohnborg kultursenter. Velkommen!

Aldersgruppe: For alle

Nabolagskafeen er et tilbud til alle våre beboere på Løvstakksiden.

Vi serverer sunn og hjemmelaget middag en gang i månenden til en rimelig penge i kantinen på Ny Krohnborg kultursenter.

Middag voksen: 50kr per person
Middag barn: 20kr per person

Kaffe: 5kr
Kake/kaffemat: 10kr

Liker du å lage mat eller har du kanskje erfaring fra matlaging på storkjøkken? Vi trenger frivillige til å hjelpe til på Nabolagskafeen. Både til selve matlagingen, men også til å praktisk gjennomføre middagen. Servering, rydding, vasking og holde orden i kantinen :)

Kom gjerne innom oss for nærmere avtale!

Eller ta kontakt med oss: post@lovstakken.frivilligsentral.no / 40 39 84 71

Velkommen til oss! :)


Flere aktiviteter

"Sykling uten alder" på Løvstakksiden

Vi ser etter sykkelpiloter til å ta med eldre ute på sykkeltur. Mange eldre blir sittende mye inne av forskjellige årsaker. Vi trenger sykelister som kan tenke seg å ta dem med på turer til parker og byrom. Vi har en sykkeltaxi som har el-motor.

Besøksvenn

Vil du være besøksvenn? Som besøksvenn kommer du i kontakt med personer som av ulike grunner ønsker noen å være sammen med. Som besøksvenn velger du og den som får besøk selv hva dere skal gjøre sammen, om dere vil gå tur, handle, trimme, spille brettspill eller bare møtes for ein kopp kaffe.

Digital Datahjelp

Gratis digital rådgivning :) Få hjelp med dine data på nettbrett, smarttelefon og datamaskin. Vi hjelper deg med dine digitale ferdigheter slik som bruk av offentlige tjenester på nett, publisere på sosiale media osv.

Dugnadsgjeng på Løvstakken

Dugnadsgjengen på Løvstakken jobber for å rydde stier og tilrettelegge turområder i nærområdet. Dugnadene avholdes to ganger i måneden. Vi er på jakt etter flere medlemmer, så om du er interessert er du hjertelig velkommen. Påmelding skjer ved å sende mail til post@lovstakken.frivilligsentral.no

Handlehjelp

Vi ønsker å tilby handlehjelp til personer som er i risikogruppen for Covid 19 og som har utfordringer med å gå på butikken, eller å få tak i noen som kan handle for seg. Vi ser etter både frivillige handlehjelpere og personer som har behov for tilbudet. Det er en fordel om begge parter har vipps, men vi ser på muligheter for andre løsninger også.

2023 © Løvstakken frivilligsentral