Bli med på dugnaden!

Her kan du varsle Frivilligsentralen om du kan bidra som frivillig eller trenger hjelp. Når du har sendt inn info, tar vi kontakt så snart vi kan.

Velkommen til oss

Løvstakken Frivilligsentral har som mål å skape flere gode møteplasser på Løvstakksiden. Vi organiserer egne aktiviteter, men samarbeider også tett med allerede eksisterende lag og organisasjoner i vårt nærmiljø på Løvstakksiden.

Aktiviteter

Her finner du litt informasjon om det vi driver med på sentralen. Klikk for mer info.

Vi har leksehjelp fra september til desember og fra februar til juni, for elever i 2, 3 og 4 klasse på Ny-Krohnborg skole. Leksehjelpen varer fra 13:30-14:30. Ta gjerne kontakt med Frivilligsentralen hvis du vil bli en leksehjelper :) Velkommen!

Les mer

Løvstakkdagene er en festival som arrangeres årlig i aug/sept, og som er en feiring av den flotte bydelen vår.

Les mer

Vi ser etter sykkelpiloter til å ta med eldre ute på sykkeltur. Mange eldre blir sittende mye inne av forskjellige årsaker. Vi har en sykkeltaxi som kan dem med ut på tur. Vi trenger bare sykelister som kan tenke seg å ta dem med på turer til parker og by-rom. Sykkelen har elmotor.

Les mer

Vil du være besøks- eller turvenn? Som besøks- og eller turvenn kommer du i kontakt med personer som av ulike grunner ønsker noen å være sammen med. Som besøksvenn velger du og den som får besøk selv hva dere skal gjøre sammen, om dere vil gå tur, handle, trimme, spille brettspill eller bare møtes for ein kopp kaffe.

Les mer

Dugnadsgjengen på Løvstakken jobber for å rydde stier og tilrettelegge turområder i nærområdet. Dugnadene avholdes en gang i måneden. Vi er på jakt etter flere medlemmer, så om du er interessert er du hjertelig velkommen. Påmelding skjer ved å sende mail til post@lovstakken.frivilligsentral.no

Les mer

Familiebiblioteket er åpent en gang i måneden og er et sted hvor hele bydelens befolkning kan låne bøker, spille spill, bruke pc, ta en kopp kaffe, leke i lekekrok og sosialisere. Oppdatering på åpningstider finner du på facebooksiden vår. Sted: Ny-Krohnborg kultursenter. Velkommen!

Les mer

Vi ønsker å tilby handlehjelp til personer som er i risikogruppen for Covid 19 og som har utfordringer med å gå på butikken, eller å få tak i noen som kan handle for seg. Vi ser etter både frivillige handlehjelpere og personer som har behov for tilbudet. Det er en fordel om begge parter har vipps, men vi ser på muligheter for andre løsninger også.

Les mer

Liker du å være mye ute sammen med barna? Trives du med å lage mat på bål? Vil du være med og starte opp en Turboklubb på Løvstakksiden? Bli med på Turboklubben på Løvstakksiden!

Les mer

Annenhver onsdag i skolesemesteret inviterer Løvstakken Frivilligsentral til Nabolagskafe i kantinen på Ny Krohborg kultursenter. Her selges middag til 50 kr, samt kaffe og dessert. Vi prøver også alltid å ha et vegetariansk alternativ. Åpningstid 16:30-18:00. Sted: Ny-Krohnborg kultursenter. Velkommen!

Les mer

På tirsdager og torsdager, kl 09:00-12:00 holder vi norskkurs for voksne på Ny-Krohnborg senter. Torsdager er forbeholdt nybegynnere, mens tirsdager er for mer viderekommende. Påmelding til kurset skjer i starten av semesteret. Kurset er et samarbeid med Løvstakken Frivilligsentral, Løvstakksiden Menighet.

Les mer

Språkafé et åpent tilbud for alle som vil praktisere og forbedre norsk muntlig. Språkkafeen holdes hver onsdag fra kl. 17:00 på Ny Krohnborg Kultursenter. Velkommen! :)

Les mer

Sy-Kafè er et sted hvor sy-interesserte møtes for å drive med forskjellige former for håndarbeid i et hyggelig fellesskap.

Les mer

Hva skjer

Dato Kl. Tittel Sted
Ons 22.09 17:00 Språkkafé / Language Café Ny Krohnborg Kultursenter, Rogagaten 9, Bergen
Ons 29.09 17:00 Språkkafé / Language Café Ny Krohnborg Kultursenter, Rogagaten 9, Bergen
Ons 06.10 17:00 Språkkafé / Language Café Ny Krohnborg Kultursenter, Rogagaten 9, Bergen
Ons 13.10 17:00 Språkkafé / Language Café Ny Krohnborg Kultursenter, Rogagaten 9, Bergen
Ons 20.10 17:00 Språkkafé / Language Café Ny Krohnborg Kultursenter, Rogagaten 9, Bergen

Nyheter

Velkommen til Løvstakkdagene, en gratis festival som arrangeres årlig i aug/sept, og som er en feiring av den flotte bydelen vår!


Festivalen går over to dager, og er et samarbeid mellom flere organisasjoner i området og Bergen Kommune.


På lørdagen er det Stakkenfest i Solheimsgaten i Bergen med konserter, innlegg, og flotte aktiviteter for store og små.


På søndagen arrangeres det utegudstjeneste ved Solheim kirke, barneløpet Løvspretten (barn får medaljer på toppen av Løvstakken), åpent hus hos Bærekraftige Liv, Eventyr i Parken og Jazzkonsert i St. Markus Kirke.


Vi gleder oss til å se dere på festen :)

Bli frivillig

Vi trenger deg som frivillig og alle kan bidra med noe. Si fra her hvis du vil være frivillig, så tar vi kontakt og finner sammen med deg noe du har lyst til å være med på.

Om oss

Ta kontakt eller kom innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg og hva du kan gjøre for andre.
2021 © Løvstakken frivilligsentral